Brzdové hadice

Nově jsme zařadili do nabídky pancéřové brzdové hadice britského výrobce VENHILL. Výrobky splňují přísné požadavky DOT a TUV.

Provedení hadic Venhill v sadách je čiré. Z jednotlivých komponentů lze vybírat z hadic různých délek (po 2,5 cm) také v barvě modré, zelené a červené. Koncovky (banja) jsou v provedení CHROM nebo NEREZ. Dále u nás najdete i podložky, redukce, svorky ap.

Možný způsob snadného určení požadované sady brzdových hadic Venhill :

Na stránkách výrobce najdete v osazovacím katalogu kód výrobce ( např. SUZ-6018F ). Tento kód vložte do vyhledávacího řádku v našem eShopu. Pak již jen překontrolujte výsledek a vložte zboží do nákupního košíku a vytvořte objednávku.

Naši stálou nabídku pancéřových brzdových hadic tvoří produkty Brake Hoses od dodavatele Motorquality. Jedná se jak o kompletní sady na celý motocykl, tak i o hadice k přední nebo zadní brzdě. Samostatné hadice Brake Hoses pro přední nebo zadní brzdu jsou pouze do vyprodání zásob. Hadice jsou v barvě čiré, modré, červené a zelené a jsou opatřeny ocelovými koncovkami. Nabízené hadice jsou řazeny do kategorií podle značky a typu motocyklu. Mají potřebnou homologaci DOT SAE J 1401.

Sady obou výrobců obsahují všechny brzdové hadice včetně šroubů a koncovek pro daný typ motorky.

Pokud si nebudete vědět rady, kontaktujte nás. Vhodné řešení najdeme za Vás...


Vaše IP adresa je: 3.236.111.234
Copyright © 2024 www.motech.cz