Řetězy

Motocyklové řetězy nabízíme od 5.světových výrobců. Nechybí ani tradiční Český zástupce ČZ, který na své nové výrobní lince vyrábí motořetězy na špičkové, světové úrovni. Japonské výrobce EK, DID nebo Tsubaki jistě nemusíme ani představovat. Ve svém výrobním programu mají to nejlepší, co lze v motocyklovém průmyslu aktuálně dodat. Italská Regina je známá svými velmi odolnými řetězy a dlouhou tradicí výroby. Se všemi výše uvedenými značkami se můžete potkat nejen v motocyklovém sportu, ale i v prvovýrobě na sériových motocyklech, kde jim dávají důvěru i ti největší světové výrobci motocyklů. Nezklamou tedy ani Vás.

kromě MX a enduro motocyklů doporučujeme výměnu vždy celé sady. Tzn. řetězu, kolečka a rozety. Tím zajistíte dlouhou životnost a spolehlivost sekundárního převodu.
V nabídce najdete i samostatné řetězové spony. Ty mohou být nýtovací nebo rozebírací. Zajímavé řešení pro snadnou montáž má firma EK, která dodává speciální šroubovací spony. Při nákupu celého motocyklového řetězu je spona součástí balení.

V případě speciálního požadavku nebo pokud budete potřebovat radu s výběrem vhodného sekundárního řetězu neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám s výběrem pomůžeme.


Vaše IP adresa je: 44.204.164.147
Copyright © 2024 www.motech.cz