Brzdové hadice VENHILL - komponenty

Britská společnost Venhill sídlící v Surrey vyrábí a dodává mimo jiné vysoce kvalitní hydraulické hadice pro motocykly.

Venhill dodává své zboží prostřednictvím specializovaných distributorů po celém světě. V nabídce jsou sady na celý motocykl, nebo jen pro přední nebo zadní brzdu. Případně můžete sestavit požadovanou hadici z jednotlivých komponentů.

Powerhose plus – hydraulické hadice Powerhose plus jsou hydraulické hadice vyrobené s koncovými závity již v konkrétních délkách (po 2,5 cm) pro jednotlivé typy motocyklů. Hadice s vnitřní teflonovou trubičkou jsou opletené ocelí a tlakově testované. Zaručují tak vysoký výkon a dlouhou trvanlivost. Dodávají se také s plastovým povlakem v různobarevném provedení (čiré, červené, modré a zelené). Koncovky se dodávají separátně v provedení CHROM nebo NEREZ. Dále u nás najdete i podložky, redukce, svorky ap. Vše co umožňuje snadnou montáž.

Powerhose plus dealer kit (máme skladem) - sada nejpoužívanějších hadic a koncovek. S použitím aplikační tabulky a komponentů, lze sestavit brzdové hadice pro většinu typů motocyklů. V tabulce jednoduše vyhledáme komponenty pro potřebný typ hadice k danému motocyklu.


Vaše IP adresa je: 18.119.118.99
Copyright © 2024 www.motech.cz