SCORPION

Výfuky Britského výrobce SCORPION splňují nejpřísnější kritéria na kvalitu výroby. Používaný materiál je NEREZ, CARBON a TITAN. Výfuky jsou testovány na diagnostických zařízeních DYNOJET a prověřeny v závodním režimu. Zvyšují a optimalizuji křivky výkonu a kroutícího momentu motocyklu. U drtivé většiny koncovek je vyjímatelná homologační vložka. Díky ní je možné používat motocykl v běžném silničním provozu. Demontáží vložky získá zákazník otevřený racingový výfuk.

Velkou výhodou výfuků Scorpion je, že po montáži není nutno seřizovat bohatost palivové směsi. Toto není běžné u jiných konkurenčních výfuků.

1.Klasický a nejpopulárnější jsou kulaté nebo oválné koncovky FACTORY, Koncové víčko lze objednat v nerezovém nebo carbonovém provedení.

2.Koncovky POWER CONE mají speciální kónický tvar, jsou oválné rovněž s možností objednat koncové víčko v nerezovém nebo carbonovém provedení.

3.STEALTH jsou speciální oválné podsedlové koncovky. Víčko je pouze nerezové.

4.TAGMA jsou koncovky určené speciálně pro motocykly Suzuki GSX-R. Mají oválný tvar. Volba koncovky je možná.

5.Serie CARBINE jsou koncovky zaměřené na úsporu hmotnosti. Nejsou homologované. Jejich délka je pouhých 25 cm. Disponují impozantním zvukem a výkonovým nárůstem. Oválný tvar s možností nerez nebo carbonového víčka.

6.Nová řada SERKET s hexagonálním rovným nebo kónickým tvarem. Je určena pro nové nebo vybrané typy motocyklů. Výfuky Serket obsahují vyjímatelnou homologační ucpávkou.

7.Exkluzivní ručně vyráběná řada RP1-GT. Mají kulatý tvar. Vnitřní část a trubka je z Titanu, plášť z Carbonu nebo Titanu. Vyznačují se nízkou hmotností. Některé koncovky u vybraných modelů splňují hlukovou homologaci.

Produktový online katalog výfuků Scorpion.


Vaše IP adresa je: 3.144.212.145
Copyright © 2024 www.motech.cz